További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna AUTOMOWER® 450X NERA robotfűnyíró

max. 5000 m2 munkaterület, max. emelkedés 50%
Egységár (darab):
Bruttó: 1.781.900 Ft
Nettó: 1.403.071 Ft
Cikkszám:
970 53 53-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X NERA robotfűnyíró
Egy robotfűnyíró, amely tökéletes vágást biztosít a hét minden napján, 24 órában akár 5000 m²-es pázsiton is. Az intelligens tárgyak elkerülésétől a megbízható működésig – eső vagy napsütés – kevesebb követéssel és egyenletes teljesítménnyel, könnyedén navigál minden sarkon. Még a tisztítás is egyszerű tömlővel. Hozzon létre több munkaterületet egyedi beállításokkal és ideiglenes tartózkodási zónákkal okostelefonjáról a személyre szabott zónakezeléshez az Automower® Zone Control segítségével. Pontos fűnyírást érhet el virtuális határokkal az Automower® Connect alkalmazással és a Husqvarna EPOS™ Plug-in Kittel, amelyek opcionális tartozékként kaphatók.
 
Jellemzők
- Vezeték nélküli telepítés: Az Automower® NERA termékcsalád, amely kompatibilis az intelligens Husqvarna EPOS™ Plug-in készlettel, a teljes mértékben testreszabható pázsitkarbantartás szabadságát kínálja azáltal, hogy a fizikai vezetékek helyett műholdas technológiával virtuális határokat hoz létre.
- Automower® Zone Control: Hozzon létre munkaterületeket és ideiglenes tartózkodási zónákat az Automower® Connect alkalmazásban a telepítés megváltoztatása nélkül. Több irányítást biztosít a pázsit különböző munkaterületeinek meghatározásához, és mindegyikhez eltérő ütemezést és vágási magasságot alkalmazhat. Vagy megakadályozza, hogy a robotfűnyíró bizonyos területeken nyírjon azáltal, hogy tartózkodási zónákat hoz létre.
- Tárgyfelismerés és elkerülés: A beépített technológia segíti a fűnyírót a tárgyak észlelésében és elkerülésében, csökkentve a nem tervezett leállások kockázatát. Az észlelési mód csökkenti a sebességet és lágyabbá teszi az ütközéseket, az elkerülési mód pedig arra készteti a fűnyírót, hogy elforduljon és elkerülje az ütközést.
- Automower® Connect app: Élvezze a teljes irányítás kényelmét okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Teljes mértékben irányíthatja és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját – megszabadítva Önt a fűnyírási feladattól olyan megbízhatóan, hogy mindig prémium vágást érjen el. Tegye a pázsit rendbentartását gondtalanabbá az Automower® Connect segítségével. Mobil, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre, modelltől függően.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 5000 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 25%
Max. munkaterület emelkedés: 50%
Max üzemidő: 24 óra
Keresőrendszer: Pentasearch
Akkumulátor típusa: Li-ion, 7.5 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Geokerítés
PIN kód
Vészjelzés
Emelésérzékelő
Borulásérzékelő
Radarérzékelő
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Kapcsolat: Bluetooth®, mobil, Wi-Fi
 
Méretek: 75 x 54 x 28 cm
Súly: 15 kg
 
Ajánlott telepítő készlet: nagy (967 97 23-01) - nem része a szállítási terjedelemnek!
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Metabo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció