További termékeink
Termék kategóriák

Gardena EcoLine locsolópisztoly

>65% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 8.932 Ft
Nettó: 7.033 Ft
Cikkszám:
18910-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Kíméletes öntözés
Az EcoLine Locsolópisztoly lágy vízsugara lehetővé teszi a kerti ágyások és az erkélyen lévő cserepes növények kíméletes öntözését.
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Locsolópisztolyt fenntartható módon fejlesztették ki. A felhasznált műanyag legalább 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból áll. Ezenkívül a rozsdamentes fém több mint 45 százalékban újrahasznosított.
 
Esztétikus és ergonomikus kialakítás
Az EcoLine Locsolópisztoly megjelenése stílusos és időtlen. Az ergonomikusan kialakított fogantyú nagyfokú felhasználói kényelmet biztosít.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az EcoLine Locsolópisztoly tartós és masszív legyen.
 
Kényelmes használat
A praktikus zárfunkcióval a kezed megpihenhet öntözés közben. A víz mennyisége egy kézzel könnyedén beállítható.
 
Időjárásálló
Hideg időben és ragyogó napsütésben egyaránt, akár egész évben a kertben maradhat az EcoLine Locsolópisztoly a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően.

A GARDENA EcoLine Locsolópisztoly ideális a cserepes növények és virágágyások öntözéséhez, mivel finom öntözésre alkalmas. Az EcoLine Locsolópisztoly műanyag alkatrészei legalább 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készülnek. A több mint 45 százalékban újrahasznosított anyagból készült, korrózióálló fém biztosítja a tartósságot és a termék hosszú élettartamát. Ez fenntartható megoldást jelent a kert öntözésére. A Locsolófej nemcsak kényelmes és könnyen használható, hanem időtlen és elegáns formatervezésével is kitűnik. Az EcoLine Locsolópisztoly ergonomikusan kialakított fogantyúja kényelmet és könnyű használatot biztosít a kert gondozása során. Az egyszerű záró funkció segítségével a kezed megpihenhet öntözés közben. A víz mennyisége egy kézzel simán beállítható. Ez még egyszerűbbé teszi a növények öntözését, és pontosan a szükséges vízmennyiséget kapják, anélkül, hogy egy cseppet is elpazarolnánk. Az EcoLine Locsolópisztoly UV- és fagyálló, nem kell rossz időben vagy hidegben eltenni, hanem egész évben kint hagyható. A locsolófej Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi szavatosságot nyújt rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Metabo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció