További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna építőipari porszívók, por- és iszapelszívó berendezések, légtisztítók

Beton, tégla és más kemény építési anyagok vágása, fúrása, csiszolása és bontása jelentős porral és iszappal jár. Minél termelékenyebb a munkában, annál több port és iszapot termel. A Husqvarna a lehető legjobb és legátfogóbb megoldást kínálja a hatékony por és iszap kezelésére.
Jelenleg nem található ár
15 termék
Mit jelent a 'H' osztályú porelszívó?
A nedves és száraz porelszívók tesztelésére vonatkozó nemzetközi szabványok (IEC-60335-2-69, EN-60335-2-69) három kategóriát tartalmaznak – az ’L’ jelentése alacsony, az ’M’ közepes és a ’H’ magas –, amelyek közül a ’H’ kategória a legszigorúbb (nem összetévesztendő a HEPA H13 ’H’ betűjével). A Husqvarna S 26, S 36 és T 7500 modellek a ’H’ kategóriába tartoznak.
 
Mi az a Hepa H13 szűrő?
A HEPA egy rövidítés, a jelentése nagy hatékonyságú részecske-légszűrő (High Efficiency Particulate Air filter). A szigorú HEPA szabvány (EN 1822-1) a szűrés hatékonysága alapján különböző szinteket tartalmaz (E10–H14). A Husqvarna a H13 szintet alkalmazza, amely a 0,15–0,30 μm méretű részecskék akár 99,95%-át képes kiszűrni. Ezt a részecskeméretet a legnehezebb elválasztani – mind a nagyobb, mind a kisebb részecskéket egyszerűbb kiszűrni. Ezenkívül a Husqvarna minden szűrőt külön-külön tesztel a szállítás előtt, hogy a szűrő valóban megfelel a HEPA H13 szabványnak.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Metabo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.9 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció